Swipe este cel mai recent proiect de integrare a oracolelor de preț ale Chainlink |

Tranzacționarea oracolelor

Conținutul

  tranzacționarea oracolelor

  Criptomonedele sunt o formă de monede virtuale care rulează în baza tehnologiei blockchain. În cadrul evenimentului de la Bucureşti, criptomoneda Oracol Xor este prezentată tranzacționarea oracolelor standul Daicore, platformă de intermediere care permite accesul la finanţare, precum şi diminuarea riscurilor investitorilor interesaţi de proiecte Cripto.

  Platforma Daicore, înfiinţată în tranzacționarea oracolelor ianuarie a acestui an, a reuşit să atragă, în numai cinci luni, mai mulţi clienţi din domeniul criptomonedelor, printre care Oracol Xor, Coreto, Kassy, Migrant Coin, Core Token sau Versatelis.

  Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale MCSIîn parteneriat cu reprezentanţi ai industriei blockchain din România şi cu participarea Observatorului şi Forumului UE privind tehnologia blockchain, organizează în perioada iunie, la Palatul Parlamentului, evenimentul Romania Blockchain Summit.

  tranzacționarea oracolelor

  Potrivit tranzacționarea oracolelor, conferinţa dedicată tehnologiilor inovatoare din regiunea Europei de Sud-Est reuneşte sectorul public, factori de tranzacționarea oracolelor politică, dezvoltatori, cercetători, antreprenori şi inovatori locali şi europeni. Romania Blockchain Summit îşi propune următoarele obiective: dezbaterea şi identificarea tranzacționarea oracolelor mai reuşite studii de caz pentru implementarea tehnologiei blockchain; pregătirea unui spaţiu pentru a conecta cererea cu oferta, pentru proiecte dezvoltate pe baza tehnologiei blockchain; crearea unui mediu pentru facilitarea de discuţii care să conducă la noi parteneriate ce pot genera noi proiecte de succes în industria blockchain; dezvoltarea dialogului dintre oficialii guvernamentali, autorităţile de reglementare şi sectorul privat; promovarea forţei de muncă şi expertizei locale; schimbul de informaţii şi experienţă între investitori şi antreprenorii la început de drum.

  tranzacționarea oracolelor

  Companiile şi antreprenorii care vor participa la eveniment vor avea şansa de a-şi prezenta ideile de business în faţa unor fonduri de investiţii cunoscute din regiune. Investitorii experimentaţi vor fi, de asemenea, în juriul care va evalua şi va premia cele mai promiţătoare tranzacționarea oracolelor, în cadrul unei competiţiei dedicată start-up-urilor.

  tranzacționarea oracolelor