Oferte și tarife roaming | Cartela Vodafone

Opțiuni cu

Dacă activezi o ofertă naţională fără acces Roamingși ai o ofertă cu Roaming activă, vei opțiuni cu beneficiile neconsumate.

opțiuni binare 15 sec

Minutele şi SMS-urile în reţeaua Vodafone sunt utilizabile doar pe teritoriul României, nu și în roaming - conform legislaţiei, numai beneficiile naţionale fiind deschise la roaming.

Acestea sunt valabile până la activarea unei oferte naţionale fără acces la Roaming pe cont.

strategia de opțiuni binare impuls

Tarifele în cadrul valabilităţii se aplică după terminarea beneficiilor incluse, dar când oferta este încă valabilă. Tarifele în afara valabilităţii se aplică după expirarea ofertei cu roaming, până la activarea unei oferte alte oferte.

modul în care ghicitorii fac bani

Oferta 15 si Oferta 35 cu acces în roaming include și beneficii valabile în roaming în afara SEE. Beneficiile care pot fi folosite și în afara SEE sunt: 1.

După depășirea beneficiilor disponibile în roaming în afara SEE, tarifele sunt cele specifie țărilor de destinație.

Opțiuni cu cărucior dublu

Detalii  aici. Ofertele 1, 4, 15 si 35 cu acces în roaming se activează automat după expirarea valabilității, atât timp cât există credit suficient pe Cartelă.

  1. Opţiuni aditionale avantajoase de la Moldcell
  2. Bine de știut Opțiunile și bonusurile pot fi activate până la 31 ianuariecu posibilitate de prelungire.
  3. În plus, beneficiezi de numeroasele avantaje ale tarifelor preplată mai ieftine și nenumărate opțiuni.

Ofertele pot fi activate sau reînnoite de la 25 septembrie până la 28 februariecu posibilitate de prelungire. Toate tarifele sunt exprimate în euro credit.

Venus trading

TVA-ul se aplică opțiuni cu achiziționarea sau la reîncărcarea Cartelei Vodafone. Cu serviciul standard de roaming ții legătura cu prietenii sau cu cei dragi din familie ori de câte ori te afli în străinătate, pentru că: ai acces la serviciile Vodafone; navighezi pe internet, ai acces la email şi la chat; cei care te sună nu plătesc nimic în plus.

SEMNALE OPTIUNI BINARE/CUM SA FACI BANI CU OPTIUNELE BINARE/OPTIUNI BINARE INCEPATORI ROMANIAMOLDOVA

Începând cu 15 iuniebeneficiile naţionale incluse în Oferte minute naţionale, SMS-uri naţionale, MB internet pe mobil sunt disponibile pentru comunicaţii în roaming, iniţiate şi terminate în reţelele operatorilor din SEE Uniunea Europeană, Islanda, Opțiuni cu şi Norvegiaîn limita Politicii de Utilizare Rezonabilă. Serviciul de roaming în SEE este compatibil doar cu anumite Oferte, conform portofoliului comercial Vodafone. La depăşirea acestor beneficii se aplică opțiuni cu tarife că şi în ţară.

Pentru celelalte zone, consultă tabelul de mai jos cu privire la tarifare.