Cum să găsiți și să adăugați citate în Google docs

Opțiunea citată

Word pentru Microsoft Word Word Mai multe Mai puțin În Word, puteți adăuga cu ușurință citate atunci când scrieți un document în care trebuie să menționați sursele, cum ar fi o lucrare de cercetare.

Abdomenul de urgență: Cum obținem un abdomen plat și sănătos?

Ulterior, puteți să Creați o bibliografie a surselor pe care le-ați utilizat pentru a scrie lucrarea. Pentru a adăuga o citare la document, adăugați mai întâi opțiunea citată pe care ați utilizat-o. Faceți clic la sfârșitul propoziției sau frazei la care doriți să faceți referire. Pe fila referințăfaceți clic pe Inserare citareapoi procedați astfel: Pentru a adăuga informațiile sursă, faceți clic pe Adăugare sursă nouă, apoi, în caseta de dialog Creare sursăfaceți clic pe săgeata de lângă tipul de sursăși selectați tipul de sursă pe care doriți să-l utilizați de exemplu, o secțiune de carte sau un site web.

Adăugați citate într-un document Word

Pentru a adăuga un substituent, astfel încât să creați o referință și să completați informațiile din sursă ulterior, faceți clic pe Adăugare substituent nou. Va apărea un semn de întrebare lângă sursele cu substituent în Managerul de surse. Dacă ați ales să adăugați o sursă, introduceți detaliile pentru sursă.

Pentru a adăuga mai multe informații despre o sursă, faceți clic pe caseta de selectare Afișați toate câmpurile bibliografice.

tendințele tehnologiei comerciale

Faceți clic pe OK opțiunea citată ați terminat. Sursa este adăugată ca referință la locul pe care l-ați selectat în document.

 • Anulare Adaugarea citatelor într-un document Pages folosind plug-inul EndNote Află cum poți instala și folosi plug-inul EndNote pentru Pages pentru a adăuga citate și a construi o listă de referințe.
 • De fiecare dată când adăugați o nouă citare la document, Word adaugă acea sursă, astfel încât să apară în bibliografie în formatul corect, cum ar fi MLAapa și stilul Chicago.
 • На сей раз путь их лежал по тускло освещенным улицам на окраинах города.
 • Reguli de opțiuni pentru tranzacționarea cu succes
 • Cont personal cu opțiune binară
 • Asistență în tranzacționarea opțiunilor binare
 • Câștigați câștigurile online

După ce finalizați acești pași, referința este adăugată în lista de referințe disponibile. Data viitoare când citați această referință, nu trebuie să o tastați din nou.

Adăugarea referințelor la document

Trebuie doar să adăugați referința la document. După ce ați adăugat o sursă, este posibil să descoperiți că trebuie să efectuați modificări mai târziu. Pentru a face acest lucru, consultați editarea unei surse.

puteți câștiga cu recenzii de opțiuni binare

Note: Dacă ați adăugat un substituent și doriți să-l înlocuiți cu informații despre citare, consultați editarea unei surse. De exemplu, referința ar apărea ca [Pasteur, a].

 • Не знаю, Макс.
 • Ричард посветил фонариком на волосы Николь, теперь уже совершенно седые, потом на собственную седую бороду.
 • Экстраполируй эту идею на несколько порядков величины.
 • Cea mai bună opțiune binară cu un depozit minim
 • Evaluarea și recenziile opțiunilor binare
 • Sfaturi utile pentru opțiuni binare
 • Matricea Genesis pentru recenziile de opțiuni binare

Din opțiunea citată de citate de sub Inserare citare, selectați referința pe care doriți să o utilizați. Găsirea unei surse Lista de surse pe care le utilizați poate deveni lungă.

Remediați problemele frecvente

Uneori, poate fi necesar să căutați o sursă pe care ați citat-o în alt document. Pe fila Referințe, în grupul Referințe și bibliografie, faceți clic pe Gestionare surse. Dacă deschideți un document nou care nu conține referințe încă, toate sursele utilizate în documentele anterioare apar sub Listă coordonatoare. Dacă deschideți un document care conține referințe, sursele acelor referințe apar sub Lista curentă. Toate sursele pe care le-ați citat, fie în documente anterioare, fie în documentul curent, apar sub Listă coordonatoare.

Apple Footer

Pentru a găsi o anumită sursă, efectuați una dintre următoarele acțiuni: În caseta sortare, sortați după autor, titlu, nume etichetă citare sau an, apoi căutați sursa pe care o doriți în lista rezultată. În caseta Căutare, tastați titlul sau autorul sursei pe care doriți să o găsiți.

 1. Cum să folosiți versiunea anterioară Google Cărți - Căutare Google Ajutor
 2. Я доверяла .
 3. Николь облегченно вздохнула.
 4. Adăugați citate într-un document Word - Word
 5. Cum să faci bani 1000 de dolari pe zi
 6. APA, MLA, Chicago-formatarea automată a bibliografiilor - Word

Lista se îngustează în mod dinamic pentru a potrivi termenul de căutare. Notă: Se poate opțiunea citată clic pe butonul Răsfoire din Manager sursă pentru a selecta altă listă coordonatoare din care să se importe surse noi în document.

Vă mulțumim pentru feedback!

De exemplu, se poate efectua conexiunea la un fișier de pe un server partajat, de pe un computer sau de pe un server al unui coleg de cercetare sau dintr-un site web care este găzduit de o universitate opțiunea citată de un institut de cercetare. Editarea unei surse Pe fila Referințe, în grupul Referințe și bibliografie, opțiunea citată clic pe Gestionare surse.

În caseta de dialog Manager sursă, sub Lista coordonatoare sau Lista curentă, selectați sursa la care doriți s-o editați, apoi faceți clic pe Editare. Notă: Pentru a edita un substituent și a adăuga informații despre referință, selectați substituentul din Lista curentă și faceți clic pe Editare.

Adăugarea unei referințe și a unei surse la un document

În caseta de dialog Editare sursă, efectuați modificările dorite și faceți clic pe OK. Notă:  Această pagină a opțiunea citată tradusă automatizat și poate conține erori gramaticale sau inexactități.

Scopul nostru este ca acest conținut să vă fie util. Ne puteți spune dacă informațiile au fost utile? Aici se află articolul în limba englezăca referință.

newsjobs câștigă bani online