proprietar

Opțiune bursieră

Contracte bursiere de tip opțiune options Din când în când încercăm să luăm o pauză de la analiza cotațiilor și să vorbim despre concepte din piața opțiune bursieră sau opțiune bursieră a cerealelor.

opțiune bursieră cum să țineți cont de venituri atunci când tranzacționați pe internet

Astăzi abordăm un subiect din lumea bursieră, puțin cunoscut la noi și aproape deloc folosit, dar care credem noi că merită menționat: contractele opțiune OPTIONS. Pe lângă contractele Futures cu livrare în viitorele sunt al 2-lea instrument de tranzacționare ca și popularitate.

NE-AM RĂTĂCIT ÎNTR-O PĂDURE PLINĂ DE ȘERPI VENINOȘI - cu ORZAnimale

Contractele opțiune, inventate de bursa CME din Chicago, au ajuns foarte populare, atât în rândul speculatorilor cât și al fermierilor, morarilor sau traderilor. Aceste contracte, în schimbul unei sume relativ mici denumită premiumîți dau dreptul NU obligația!

De aceea poartă numele de opțiune, execuția lui fiind opțională.

opțiune bursieră câștigând curs de bani pe internet

În fond, contractele opțiune pot fi privite ca și o asigurare de preț. Plătești o sumă de bani, pe care o recuperezi în caz că piața a mers mult în defavoarea ta, având dreptul de a tranzacționa la prețul prestabilit.

Binențeles, aceasta este o explicație simplificată, contractele options putând fi folosite și în scopul de a maximiza profitul, existând o întreagă știință în jurul opțiune bursieră.

opțiune bursieră strategie de încredere în opțiunile turbo

Din ce am auzit însă, de când suntem activi în această piață, se întâmplă și la noi ca execuția unor contracte să devină opțiune, dar aici ele ajung să fie soluționate în instanță în loc de bursă Vă dorim o săptămână cât mai rodnică!