Header - user

Gestionarea opțiunilor

Specificați un URL personalizat pentru portul ascultător generic. Informații suplimentare: Modificați portul listenerului generic ShowScriptErrors Specificați dacă se afișează True sau suprima False script-ul de erori în paginile web afișate în Unified Service Desk.

Descoperă geometria banilor

Dacă nu specificați opțiunea ShowScriptErrors pentru instanța platformei Common Data Service, valoarea se presupune a fi False, ceea ce implică că erorile de script nu sunt afișate în aplicația client. EntitySearchPageCount Specificați o valoare de tip întreg pentru a suprascrie contorul de pagină implicit înregistrări afișate pe pagina de 50 pentru acțiunea DoSearch.

Informații suplimentare: Configurați memorarea în cache gestionarea opțiunilor clientului gestionarea opțiunilor Unified Service Desk maxNumberOfSessions Indică numărul maxim de sesiuni simultane pe care fiecare utilizator poate deschide folosind client Unified Service Desk. Un mesaj de eroare este afișat utilizatorilor atunci când aceștia depășesc limita specificată de sesiuni simultane.

Informații suplimentare: Gestionarea sesiunilor în Unified Service Desk ProcessTerminationThreshold Indică perioada de timeout pentru durata milisecunde pe care Unified Service Desk procesul de monitorizare usdmp.

Intervalul valabil este între 0 și Dacă setată la 0, Unified Service Desk procesul de monitorizare va începe și va monitoriza Unified Service Desk pentru comportamentul care nu răspunde.

gestionarea opțiunilor câștigați opțiuni online

Dacă setați la orice altă valoare în intervalul, Unified Service Desk începe automat procesul de monitorizare. Valoarea implicită este de de milisecunde 5 secunde. Informații suplimentare: Metoda de găzduire a procesului IE HelpImproveUSD Permite setarea de nivel de organizație care permite agenților utilizatori gestionarea opțiunilor trimită informații de program de îmbunătățire Microsoft. Aceasta este o problemă cunoscută cu Windows Presentation Foundation.

Administratorii Unified Service Desk pot utiliza opțiunea PopupNavigationShortcut pentru a atribui o altă combinație de taste. Administratorii Unified Service Desk pot utiliza opțiunea PopupEscapeShortcut pentru a atribui o altă combinație de taste.

Administratorii Unified Service Desk gestionarea opțiunilor utiliza opțiunea PanelNavigationShortcut pentru a atribui o altă combinație de taste.

Opțiuni pentru Unified Service Desk

Valoarea implicită este de 15 secunde. Informații suplimentare: Recuperați instanța de proces Internet Explorer Notă: 1.

  • BT Visual Help are o opţiune nouă pentru gestionarea cardurilor2 min Reading Time: 2 minute BT Visual Help vine cu o opţiune nouă şi utilă pentru gestionarea cât mai bună a cardurilor şi a banilor, în cazul în care clienţii sunt nevoiţi să conteste o tranzacţie efectuată cu cardul.
  • Crearea și gestionarea opțiunilor produsului | CloudCart Help Center

Agentul trebuie să utilizeze comanda rapidă de la tastatură ca ultimă opțiune atunci când procesul de monitorizare Unified Service Desk nu reușește să detecteze instanța de proces Internet Explorer care nu răspunde. Folosirea comenzii rapide de la tastatură poate opri orice pagină web Internet Explorer aflată în funcțiune, ceea ce înseamnă că veți pierde munca nesalvată. InternetExplorerPooling Dacă este setat gestionarea opțiunilor Adevărat, puteți experimenta o performanță îmbunătățită a încărcării paginii de entitate CRM și navigare în linie mai rapidă în Unified Service Desk.

Mai exact, controlul găzduit utilizează o instanță Internet Explorer din rezerve, care efectuează navigarea în linie.

Gestionarea plăților recurente și a abonamentelor

În mod implicit, opțiunea InternetExplorerPooling este dezactivată false. Informații suplimentare: Îmbunătățirea performanței pentru încărcarea paginilor aplicației pe bază de model TotalRecordCountLimit Această valoare este pentru ca Unified Service Desk să determine mărimea setului în timp ce preia înregistrările de entitate de la instanța platformei Common Data Service.

În mod implicit opțiunea este activată și pentru a o dezactiva, administratorul Unified Service Desk trebuie să configureze opțiunea HideConfirmationDialog în aplicația Unified Service Desk pentru administratori și să seteze valoarea la True. Gestionarea opțiunilor suplimentare: Fereastră de confirmare închidere configurare. ShowNPSDialog Această opțiune afișează fereastra de feedback pentru a oferi gestionarea opțiunilor și comentarii, și a o trimite la Microsoft.

  • Gestionează setările canalului Gestionează setările canalului Opțiunea de conectare la Google Analytics va fi retrasă: opțiunea de a-ți conecta canalul la Google Analytics va fi retrasă pe 17 noiembrie
  • BT Visual Help are o opţiune nouă pentru gestionarea cardurilor

În mod implicit opțiunea este activată și pentru a o dezactiva, administratorul Unified Service Desk trebuie să configureze opțiunea ShowNPSDialog în aplicația Unified Service Desk pentru administratori și să seteze valoarea la false.

EdgeSingleProcess Această opțiune combină toate procesele cu diferite domenii într-un singur proces la momentul rulării.

Adăugarea și gestionarea tichetelor în Wallet pe iPhone

Setați Adevărat pentru a activa această opțiune. Notă: Dacă setați valoarea ca Fals sau lăsați câmpul necompletat, opțiunea va fi dezactivată. Informații suplimentare: Folosiți procesul Microsoft Edge pentru a găzdui aplicațiile web Aceasta este o caracteristică de previzualizare.

GlobalBrowserMode Această opțiune este folosită de Unified Service Desk pentru a determina ce tip de găzduire să folosească pentru găzduirea aplicațiilor web pentru întreaga organizație.

Puteți utiliza gestionarea opțiunilor opțiunilor opțiune doar atunci când doriți ca fie Chrome, fie Microsoft Edge să găzduiască aplicațiile web în Unified Service Desk. Informații suplimentare: Folosiți procesul Microsoft Edge pentru găzduirea aplicațiilor web și Folosiți procesul Chrome pentru găzduirea aplicațiilor web Caracteristica Edge Process este în previzualizare.

ChromeEnableMediaStream Această opțiune asigură suport cameră web și microfon pentru procesul Chrome în timp ce găzduiește aplicații web în Unified Service Desk. Setați Gestionarea opțiunilor pentru a permite accesul.

Informații suplimentare: Folosiți procesul Chrome pentru a găzdui aplicațiile web ChromeRemoteDebuggingPort Această opțiune permite accesarea și depanarea tuturor proceselor Gestionarea opțiunilor ce rulează pe un desktop la nivel local și la metatrader binar.

BT Visual Help are o opţiune nouă pentru gestionarea cardurilor

Setați câmpul valoare cu numărul de port. Informații suplimentare: Folosiți procesul Chrome pentru a găzdui gestionarea opțiunilor web SingleSignOnThreshold Indică perioada de timp în milisecunde pentru ca Unified Service Desk să aștepte înainte de afișarea unei ferestre de dialog pentru a introduce acreditările de conectare la Common Data Service.

Notificarea Wallet după utilizarea Apple Pay la un comerciant acceptat Codul QR sau codul de bare Pentru a scana codul, deschideți aplicația Camerăapoi așezați iPhone-ul astfel încât codul să apară pe ecran.

Implicit, valoarea este de milisecunde. Intervalul de valori acceptate este la de milisecunde inclusiv. Dacă introduceți 0 ca valoare, atunci SingleSignOnThreshold este dezactivată. Când activați această opțiune UII și în timp ce folosiți procesul Chrome pentru găzduirea aplicațiilor web în Unified Service Desk, dacă închideți orice aplicație și când aplicația are un dialog de confirmare închidere, atunci procesul de Chrome prezintă un dialog de confirmare JavaScript pentru a putea să acționați.

Pentru a activa această opțiune, trebuie să adăugați OnBeforeCloseHandler și setați valoarea ca Gestionarea opțiunilor. Ca admin, puteți utiliza opțiunea ZoomInControlKey de a actualiza comanda rapidă tastatură suplimentară asociind o combinație de taste diferite.

gestionarea opțiunilor strategii de tranzacționare a opțiunilor binare de mai jos

Ca admin, puteți utiliza opțiunea ZoomOutControlKey de a actualiza comanda rapidă tastatură suplimentară asociind o combinație de taste diferite. Ca admin, puteți utiliza opțiunea ZoomResetControlKey de a actualiza comanda rapidă tastatură suplimentară asociind o combinație de taste diferite.

Gestionează setările canalului

Informații suplimentare: Setați comenzile rapide tastatură, mărire, micșorare, și resetare zoom DefaultZoomLevel Această opțiune vă permite să setați valoarea de zoom implicită pentru procesul Chrome conform gestionarea opțiunilor vizuale cerute. Această opțiune este de a stabili pentru întreaga organizație. Ca un admin, puteți utiliza opțiunea DefaultZoomLevel la o valoare în fracție.

BT Visual Help are o opţiune nouă pentru gestionarea cardurilor Sursa imagine BT Visual Help BT Visual Help vine cu o opţiune nouă şi utilă gestionarea opțiunilor gestionarea cât mai bună a cardurilor şi a banilor, în cazul în care clienţii sunt nevoiţi să conteste o tranzacţie efectuată cu cardul. Astfel, persoanele care iau legătura cu echipa call center BT sunt ghidate către platforma de self-banking - dezvoltată împreună cu fintech-ul CallVU Israel - opţiunea Contestare tranzacţii.

Informații suplimentare: Setați valoarea de zoom implicită pentru procesul Chrome ChromeProcessPooling În mod implicit, gruparea instanței gestionarea opțiunilor Chrome este activată. Pentru a dezactiva opțiunea, ca un admin, puteți să utilizați opțiunea ChromeProcessPooling și setați valoarea la Fals. Informații suplimentare: Îmbunătățirea performanței pentru încărcarea paginilor aplicației pe bază de model BlockChromeProcessPooling Cu ajutorul grupării instanței de proces Chrome, pentru a sări peste navigarea inline pentru anumite entități, cum ar fi incident, cont și contact, ca administrator, puteți adăuga opțiunea UII BlockChromeProcessPooling și introduceți numele entităților ca valori separate prin virgulă CSV.

De exemplu: incident, cont, persoană de contact.

  1. Gestionarea ferestrelor pe Mac Când deschideți o aplicație sau Finder pe Mac, o fereastră se deschide pe desktop.
  2. Nici o limită, deoarece un comerciant privat a tranzacționat
  3. Gestionează setările canalului - YouTube Ajutor

Informații suplimentare: Omiteți navigarea entității inline în gruparea din procesul Chrome BlockChromeProcessSecondInlineNavigation Această opțiune blochează a doua navigație in linie cu acumularea de instanțe Procesul Chrome. Această opțiune este gestionarea opțiunilor în mod implicit.

Gestionarea ferestrelor pe Mac

Informații suplimentare: Blocați navigarea secundară în gruparea din procesul Chrome AllowWebpageNavigationCertificateError Această opțiune permite procesului Chrome să ignore erorile de certificate certificate neautorizate, expirate și nevalide și să permită navigarea în pagini web.

Pentru a activa această opțiune, ca administrator, gestionarea gestionarea opțiunilor să adăugați opțiunea UII AllowWebpageNavigationCertificateError și să setați valoarea ca Adevărat pentru a permite navigarea în paginile web pentru toate site-urile Web. Dacă doriți să alegeți câteva site-uri web și nu doriți să permiteți accesul la toate site-urile web, atunci furnizați valori separate prin gestionarea opțiunilor CSV ale site-urilor web pentru care doriți să ignorați erorile de certificate.

Informații suplimentare: Permite navigarea în paginile web cu certificate neautorizate, expirate și nevalabile în Procesul Chrome ChromeAccessibilityRenderer Această opțiune permite suportul de accesibilitate pentru paginile web și asigură că aplicațiile cititorului de ecran pot citi pagina web.

În mod prestabilit, suportul de accesibilitate gestionarea opțiunilor procesul Chrome este dezactivat. Adăugați opțiunea UI și setați valoarea ca Adevărat pentru activare. Ca admin, puteți utiliza opțiunea On-DemandChromeProcessTerminationShortcut de a actualiza comanda rapidă tastatură suplimentară asociind o combinație de taste diferite.

Informații suplimentare: Utilizați comanda rapidă de la tastatură pentru a termina și recupera instanța de procesare Chrome care nu răspunde ChromeEnableLogging Această opțiune permite crearea raportului de eroare a procesului chrome. Pentru a activa această opțiune, ca administrator, trebuie să adăugați opțiunea UII ChromeEnableLogging și să setați valoarea la Adevărat.

Revista Biz

Informații suplimentare: Ascundeți bara de comenzi pentru toate entitățile ShowNavBar Această opțiune afișează bara de navigare în instanțele grupate de Proces Chrome pentru toate entitățile.

Informații suplimentare: Ascundeți bara de comenzi pentru toate entitățile Altele Această opțiune vă permite să tastați una dintre opțiunile globale listate în acest tabel, care nu apare în lista Opțiuni globale. Selectați Salvare.

gestionarea opțiunilor faceți bani din fișiere

Notă În afară de acestea, setarea Opțiuni este, de asemenea, folosită pentru a configura auditarea și memorarea în cache a clienților din Unified Service Desk.

Informații suplimentare: Configurarea auditării și diagnosticelor în Unified Service Desk and Configurarea gestionarea opțiunilor în cache a clientului în Unified Service Desk Vedeți și.