Vizualizarea simbolurilor de formatare și a ghidajelor de aranjare în Pages pe Mac

Data simbolului

Conținutul

  minute de strategie cu opțiuni binare

  Simbolurile de formatare numite invizibilecum sunt cele prezentate mai jos sunt adăugate de fiecare dată când apăsați bara Spațiu, Tab sau Retur și atunci când data simbolului data simbolului întrerupere de coloană, întrerupere de pagină sau întrerupere de secțiune. Aceste simboluri nu sunt vizibile implicit, dar le puteți activa pentru a vedea unde au fost aplicate modificările de formatare.

  Puteți să le ascundeți din nou dacă nu mai aveți nevoie să data simbolului vedeți.

  Puteți, de asemenea, să utilizați vizualizarea Aranjament pentru a afișa casetele gri deschis care conturează diferitele zone de text din document - inclusiv anteturi, subsoluri, coloane, casete de text și corpul documentului zona principală de text din document. Această vizualizare vă poate ajuta să rezolvați problemele legate de aranjament.

  Notă: Butonul Afișează din bara de instrumente nu are această comandă.

  Managerul de Stiluri ¶ Biblioteca Simbolurilor este locul în care utilizatorii pot crea simboluri data simbolului, pentru a fi utilizate în diverse proiecte QGIS. Aceasta permite utilizatorilor să: creeze, să editeze și să elimine simboluri organizeze simbolurile în grupuri personalizate exporte și să importe simboluri. Figure Symbol 1: Grupuri obișnuite și grupuri inteligente ¶ You can organize symbols into different categories.

  Notă: Nu puteți adăuga întreruperi de aranjament. Acestea apar automat atunci când ajustați coloanele pentru textul selectat.

  platforma de opțiuni binare ortek

  Faceți clic pe General, apoi faceți clic pe sursa de culoare de lângă Invizibile pentru a alege o altă culoare. Ascunderea vizualizării aranjamentului: Alegeți Ascunde aranjamentul din meniul Vizualizare din partea de sus a ecranului. Caracter invizibil.

  Cele mai bune 10 opțiuni binare