Meniu de navigare

Telegrama Linux, Instalarea "Telegramă" pe un computer (laptop) pe Windows, MacOS și Linux

Articolele Autorului: Kenneth Douglas Ați vrut vreodată să trimiteți mesaje din contul dvs.

 1. Ganjavars cum sa faci bani în
 2. Cum se instalează Telegram pe Ubuntu
 3. Sun, telegram from England for you.
 4. Telegram: Știri, funcții și beneficii până la versiunea curentă | Din Linux
 5. Avem intimitate adevărată și spațiu nelimitat pentru toată lumea.
 6. Face bani pe internet lasă- i să vorbească

Dacă da, luați în considerare verificarea programului Telegram-CLI. Este o re-imaginare completă a telegramei pentru terminalul Linux.

Telegrama clădirii-CLI

Funcționează foarte asemănător cu programul grafic tradițional pentru Linux, cu o diferență majoră. În loc de o interfață grafică frumoasă, utilizatorii pot naviga prin chat-uri de la utilizatori la utilizatori, canale publice și grupuri cu comenzi de la terminal. Pentru a fi clar, Telegram CLI nu este pentru toată lumea, dar dacă sunteți un fan al serviciului și un terorist terminal acest program este prea mare pentru a trece.

telegrama Linux

telegrama Linux

Urmați instrucțiunile de mai jos pentru a afla cum să le instalați și să o utilizați în sistemul de operare Linux de care aveți nevoie. Telegrama clădirii-CLI Telegramul CLI nu este distribuit pe Linux prin intermediul pachetelor native, deci dacă doriți să utilizați acest software, va trebui să-l construiți singur.

 • Sfaturi și trucuri de utilizat cu aplicația Telegram pentru Windows Personalizați aspectul Telegram Telegram ne permite să-i personalizăm tot aspectul și aspectul pentru a-l adapta nevoilor noastre.
 • Cum se instalează sau se elimină o telegramă pe un computer (laptop)
 • Grupuri[ modificare modificare sursă ] Este posibil să se organizeze grupuri de până la de participanți [93]începând din noiembriesupergrupuri de până la de participanți [94] [95] [96]din 14 martie - grupuri supranumite de până la de participanți [97].
 • Ce sunt bitcoinele într- un limbaj simplu
 • Cum să adăugați o linie de tendință la o histogramă

Înainte de a construi corect, va trebui să instalați programe și fișiere importante de dependență. Pentru a începe, utilizați instrumentul Git pentru a apuca ultimul cod sursă. Notă: dacă nu aveți instalat Git, poate fi necesar să faceți acest lucru înainte de a continua. Acest instrument va scana PC-ul Linux, va verifica dependențele și, în general, vă va asigura că totul este gata telegrama Linux plecare.

Instalare prin pachet AUR

Dacă nu reușește, citiți din nou instrucțiunile de mai sus, pentru că ați greșit. Configurația este reușită atunci când nu apar erori. Când compilația este completă, terminalul va putea accepta din nou tastarea.

telegrama Linux

Pentru a construi, urmați aceste instrucțiuni. Mai întâi, instalați pachetul Git pe calculatorul dvs.

telegrama Linux

Rețineți că este posibil ca unele dependențe să nu reușească să se instaleze. Dacă este cazul, accesați această pagină și apucați-o manual.

Account Options

Cu toate acestea, uneori există probleme cu codul sursă și, în funcție de distribuția dvs. Linux, puteți întâmpina telegrama Linux în construirea acestuia. Dacă ați urmat instrucțiunile de mai sus și ați primit erori, un traseu alternativ pentru utilizarea acestui software este instalarea pachetului snap Telegram-CLI. Folosirea acestui software prin intermediul unui Snap este o idee minunată, deoarece întreținătorul Snap are grijă de toate problemele software.

Cel mai bine, Snaps rulează în mod normal pe fiecare distribuție Linux, deci nu aveți nicio îndoială că o veți putea rula.

Pentru a instala Telegram-CLI, urmați mai întâi ghidul nostru pentru a afla cum să instalați și să obțineți pachete Snap care rulează pe distribuția dvs. Când se execută Snaps, utilizați această comandă terminal pentru a instala ultimul pachet Telegram-CLI.

Russificare "Telegramă" pe Linux

Încercați această comandă Snap. Logarea prin terminal este foarte asemănător cu utilizarea aplicației oficiale Telegram pe Linux. Introduceți numărul de telefon conectat la contul dvs. Dacă numărul este corect, Telegram va trimite un cod de conectare prin intermediul altor aplicații de telegrame la care sunteți conectat sau prin text.

Introduceți codul, apoi apăsați tasta Enter pentru a continua.

Traducere ", telegram" în română

Accesarea contactelor Pentru a vizualiza contactele telegramate prin telegramă-CLI, tastațilistă de contacte în prompt și apăsați tasta Enter. Utilizarealistă de contacteafișează o listă a tuturor persoanelor telegrama Linux care sunteți prieteni pe telegramă. Înțelegeți că nu telegrama Linux afișa utilizatori care nu sunt adăugați în mod specific. Acest lucru afișează toate grupurile și firele de mesaje telegrama Linux pe care le-ați deschis în Telegramă.

Pentru a trimite cineva un mesaj telegrama Linux oricare dintre aceste conversații, încercați: msg nameofperson messagename Asigurați-vă că verificați și celelalte lucruri pe care Telegram-CLI le poate face introducând Ajutor.

telegrama Linux