Alpha Online Banking | Digital Banking | Alpha Bank

Rata tokenului

Internet Banking | OTP Bank

Bucurați-vă de comisioane mici pentru tranzacții mari cu spread-uri restrânse Creare fond simplă Adăugați token-uri în fond pentru a deveni un market maker Câștigați comisioane Câștigați dobânzi și o parte din comisioanele de tranzacție pentru creare fond Întrebări frecvente 1. Care este diferența dintre Binance Liquid Swap și alte funcții de tranzacționare?

rata tokenului

Binance Liquid Swap se bazează pe un fond de lichidități. Rata tokenului două token-uri în fiecare grup, iar cantitatea relativă de token-uri determină prețul acestora și poate fi întotdeauna tranzacționată atât timp cât există token-uri corespunzătoare în grup. Binance Liquid Swap oferă prețuri mai stabile și comisioane mai mici pentru tranzacții mari. Cum asigur lichidități pentru Binance Liquid Swap?

Dispozitivul Token

Când le pot răscumpăra? Selectați un fond de perechi de tranzacționare lichide și depuneți rata tokenului sumă garanție în fond.

rata tokenului

Sistemul va converti suma în două token-uri în funcție de raportul de preț curent de tranzacționare al perechilor din fond și va alimenta fondul cu lichidități în anumite cote. După staking, cota de fond poate fi răscumpărată oricând, iar cota de fond răscumpărată va fi salvată. Care este sursa de venit rata tokenului Binance Liquid Swap? Capitalul instruire în opțiuni binare în 24 opton este asigurat?

rata tokenului

Token-urile staked primesc o parte din venitul derivat din comisionul de tranzacție din fond. În același timp, token-urile staked vor primi dobânzi din economii flexibile Se aplică dacă este disponibil un produs de economii flexibile corespunzător.

Binance Liquid Swap

Dar când prețul unui token fluctuează foarte mult în piață, deținătorul cotelor din fond nu poate obține aceeași valoare a profitului, prin urmare, staking-ul nu este o operațiune fără riscuri și nu garantează recuperarea capitalului investit. Cum se calculează dobânda de economisire flexibilă a token-ului dintr-un fond de lichidități?

rata tokenului

Dacă un token nu are un produs de economisire flexibil corespunzător, nu generează venituri din economii flexibile. Cum să răscumpărați acțiunile din Binance Liquid Swap?

Cu Alpha Online Banking ai acum tranzactii si mai sigure, in linie cu reglementarile europene privind autentificarea stricta SCA.

După ce ați adăugat un token în fond pentru a obține o cotă, aceasta poate fi răscumpărată în același fond de token-uri. Rata tokenului acțiune poate fi făcută atât în ceea ce privește token-urile proporționale cât și un singur token, la alegere. Atunci când se retrage un singur token, se va percepe un comision de tranzacție, care va fi dedus din valoarea rata tokenului pentru răscumpărare, ca urmare a necesității de a rata tokenului acea moneda împotriva unui alt token din fond proporțional cu token-ul răscumpărat.

rata tokenului

Care este cota obținută după adăugarea de lichidități și proporția, compoziția și valoarea aferente? După ce token-ul lichid este adăugat în pool adică o depunere de activesistemul va calcula cota token-ului în pool pe baza valorii ipotecii. Așadar, cota dvs.

rata tokenului

Vă rugăm să rețineți că fiecare tranzacție, ipotecă și răscumpărare efectuată de către oricare utilizator va afecta cota din fond, prețul, compoziția și valoarea rata tokenului. În consecință, proporția, compoziția și valoarea cotei dvs.

Cum se calculează prețul de cost și profitul ipotecii? De fiecare dată când adăugați token-uri în fond, sistemul calculează prețul de cost al cotei din fond pe baza cotei achiziționate și a valorii cotei la acel moment. Venitul este calculat atunci când vă răscumpărați cota.

Internet Banking

Cum se calculează rata de rentabilitate anualizată de 7 zile? Sistemul folosește modificarea valorii cotelor din ultimele 7 zile pentru a calcula ratele de rentabilitate anualizate ale acționarilor, adică ale furnizorilor de lichidități utilizatori de ipoteci.

Această rată de rentabilitate include rentabilitatea economiilor flexibile ale activelor fondului. Rata de rentabilitate nu include taxele percepute atunci când un utilizator își răscumpără cotele.

Vedeți mai multe.