descărcare:

Opțiuni obișnuite. Ideile de aici te vor ajuta să răspunzi la întrebarea „Cum să faci bani?”

Conținutul

  Care este diferența dintre o opțiune obișnuită și o opțiune exotică? Cuprins: a: Înainte de a afla despre opțiunile exotice, ar trebui să înțelegeți destul de bine opțiunile obișnuite.

  opțiuni obișnuite opțiuni de scară strategică

  Ambele tipuri de opțiuni împărtășesc ideea de a avea dreptul de a cumpăra sau opțiuni obișnuite a vinde un activ în viitor, dar modul în care investitorii realizează profiturile utilizând aceste opțiuni pot să difere dramatic. Pur și simplu, o opțiune exotică este orice tip de opțiune, în afară de apelurile și punctele standard găsite pe schimburile majore.

  opțiuni obișnuite opțiuni fără înregistrare demo

  Un investitor care cumpără o opțiune de cumpărare a opțiuni obișnuite, în esență, un drept standardizat de a cumpăra o anumită sumă dintr-un activ suport la prețul de grevă convenit, în timp ce o opțiune de vânzare oferă investitorului dreptul de a vinde un opțiuni obișnuite specific la opțiuni obișnuite dacă prețul scade subiacentele.

  Aceste opțiuni obișnuite sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de opțiuni simple de vanilie. Opțiunile exotice pot fi destul de diferite, deoarece aceste exemple arată: Opțiunea de selectare : O opțiune care oferă investitorului dreptul de a alege dacă opțiunea este o opțiune sau un apel într-un anumit punct în timpul duratei opțiunii.

  Expirarea opțiunilor: ce este și cum să câștigi bani pe ea.

  Spre deosebire de opțiunile obișnuite care sunt achiziționate ca un apel sau pus la început, aceste opțiuni exotice se pot schimba pe parcursul duratei de viață a opțiunii. Opțiunea de barieră : Un tip de opțiune a cărei plată depinde de faptul dacă activul suport opțiuni obișnuite atins sau a depășit un preț predeterminat.

  Funcționalitate utilizare practică. Competiția se desfășoară cu 8 noiembrie   20 noiembrie Însoțirea lucrării cu material ilustrativ este binevenită: desene, fotografii de drepturi de autor, prezentări de computer despre păsări etc.

  Dreptul de a cumpăra subiacentul la un preț convenit de lansare se declanșează numai când prețul atinge "bariera" convenită. Acest lucru este diferit de o opțiune obișnuită, deoarece posesorul unei opțiuni de vanilie poate cumpăra subiacenta la prețul de lansare în orice moment după ce a început. Opțiunea asiatică : Opțiuni obișnuite investește în opțiuni regulate va atesta volatilitatea lor.

  Opțiunile din Asia sunt o modalitate bună de a reduce această volatilitate. Aceste opțiuni exotice au un câștig care depinde de prețul mediu al activului suport într-o anumită perioadă de timp, spre deosebire de scadență.

  opțiuni obișnuite un mod real de a câștiga bani rapid

  De asemenea, cunoscut ca o opțiune medie. Diferența finală dintre opțiunile exotice și opțiunile obișnuite are legătură cu modul în care tranzacționează.

  opțiuni obișnuite găsiți o modalitate de a câștiga bani buni

  Opțiunile regulate constau în apeluri și oferte și pot fi găsite pe schimburi majore, cum ar fi Exchange Board Options Exchange. Pentru mai multe informații, consultați tutorialul Opțiuni de bază.

  opțiuni obișnuite cum să câștigi drepturi de bani