Grecia: 5 optiuni de cazare in Thassos, de la 11 euro/p/noapte

Opțiuni greci. Servicii de curierat din Germania în Grecia

Conținutul

  De ce ar mai trebui să țin cont, în Roaming?

  opțiuni greci

  Pentru că dorim să fiți în siguranță atunci când călătoriți, am întocmit o listă de sfaturi practice pentru a evita anumite situații riscante. Nu împărtășiți cu persoane necunoscute opțiuni greci sensibile, cum ar fi datele personale sau date despre călătorie.

  opțiuni greci

  Protejați dispozitivele mobile cu parole și coduri PIN greu de intuit. În acest fel, Vă asigurați că informațiile stocate pe ele nu pot fi accesate în mod neautorizat.

  Vă recomandăm să evitați păstrarea informațiilor confidențiale precum codul secret pentru cardul bancar, opțiuni greci personale, dar și unele date utilizate pentru accesarea conturilor personale online pe dispozitivele mobile, folosite în călătorie.

  opțiuni greci

  Evitați accesarea informațiilor confidențiale când utilizați o conexiune la o rețea Wi-Fi nesecurizată. Solicitați îndrumări doar de la persoane de încredere, cum ar fi: personalul hotelului unde sunteți cazat, angajații din sistemul public de transport etc.

  opțiuni greci

  Când aveți nevoie să retrageți bani de pe card, e recomandabil să utilizați bancomatele aflate în cadrul hotelurilor sau ale băncilor și să efectuați tranzacțiile, cu precădere, în timpul zilei. Creați un back-up pentru informațiile din telefon pe calculator, înainte de a pleca în călătorie.

  opțiuni greci

  Vedeți aici condițiile de utilizare a serviciului Roaming.