Cum să modificați metoda de plată și opțiunile pentru abonamentul Microsoft

Opțiune modificată. Vă mulțumim pentru feedback!

Cont Microsoft Opțiune modificată multe Mai puțin Abonamente cu facturare recurentă Dacă aveți un abonament Microsoft cu facturare recurentă, puteți modifica în orice moment modalitatea de plată, cu excepția cazului în care plata dvs.

opțiune modificată

Puteți, de asemenea, să anulați sau să dezactivați facturarea recurentă pentru un abonament Microsoft. Conectați-vă la servicii și abonamente cu contul Microsoft.

opțiune modificată

Dacă aveți mai multe conturi Microsoft, asigurați-vă că vă conectați cu cel care se aplică abonamentului pentru care doriți să efectuați modificarea. Dacă actualizați abonamentul copilului dvs. Găsiți abonamentul în listă, selectați Gestionare, apoi Schimbați modalitatea de plată.

opțiune modificată

Dacă nu vedeți Schimbați modalitatea de plată, motivul ar putea fi faptul că facturarea recurentă nu este activată. Nu veți putea să modificați modul în care plătiți dacă facturarea recurentă este dezactivată, deoarece abonamentul a fost plătit deja și se va încheia atunci când expiră durata acestuia.

Configurați-vă calendarul

Dacă aveți o plată cu termen depășit, selectați Plătiți acum. Mai întâi va trebui să o achitați și apoi veți putea să modificați modalitatea de plată.

opțiune modificată

Obțineți informații despre plata pentru un abonament Microsoft cu termen depășit. Ați cumpărat abonamentul Microsoft prin intermediul unei terțe părți? Consultați  Gestionați-vă abonamentul Microsoft achiziționat prin intermediul unei terțe părți.

powerpoint online

Selectarea opțiunii Schimbați modalitatea de plată vă oferă o listă cu opțiunile de câștigați bani pe videoclipuri curente.

Dacă nu vedeți opțiunea dorită, selectați Adăugați o nouă modalitate de plată din acea listă și urmați instrucțiunile.

opțiune modificată

Consultați-vă opțiune modificată banca dvs. Pentru a utiliza un cod de abonament preplătit, dezactivați facturarea recurentă a abonamentului vechi. Atunci când expiră vechiul abonament, accesați  Valorificarea unui card cadou sau a unui cod pentru contul Microsoft  și urmați instrucțiunile. Pentru opțiune modificată anula sau a dezactiva facturarea recurentă din abonament, urmați instrucțiunile de la cum să vă anulați abonamentul Microsoft.

  1. Demo cont pe platforma de tranzacționare view
  2. Înregistrați opțiuni binare
  3. Dar, dacă această opțiune vă definiți dvs.